Jobs

The CRONOS Group is looking for people of the latter.

Click here to see our vacancies

Sport

SPORT: CRONOS heeft een sporthart, wij promoten sport op diverse manieren. Zo sponsoren wij topatleten, omdat ze een voorbeeld zijn van inzet, wilskracht en doorzetting. We zijn ervan overtuigd dat topsport best op ondernemen lijkt.  Maar ook recreanten steunen wij graag omdat we sportplezier en vitaliteit willen aanmoedigen.

Volgende sporters worden door CRONOS gesponsort. We wensen hen in eerste instantie veel sportplezier, doorzetting en succes !

 Waterproof Rafting Team Belgium :  Cronos sponsort de Belgische damens van raftingteam Waterproof. Zij hebben op het EK in Tjechië een verpletterde indruk nagelaten door zichzelf onverwacht op het hoogste schavot te plaatsen. Met een vijfde plaats op de spurt, zilver op de H2H, brons op de slalom en goud op de downriver heeft Waterproof zich overall verdiend verzekerd van de Europese titel R4. Proficiat dames!

 

 

Special Olympics 2014 :  In september 2014 komen de Special Olympics Euraziatische zomerspelen, die de naam 'Games of the Heart' zullen dragen, naar Antwerpen. 2000 atleten met een mentale beperking uit 58 verschillende landen zullen deelnemen. Wij zijn fier aan te kondigen dat Cronos technologie patner is voor deze Spelen. Surf naar http://www.so2014.com en wordt tevens fan van SO2014!

KFC Olympia Gent: Deze voetbalclub heeft als missie : Hoger ! Sterker! Sneller ! www.olympiagent.be

Strongmanrun : Fisher's Friend Strongmanrun, de gekste en zwaarste loopwedstrijd aller tijden, was op het circuit van Zolder weer een echte topeditie! www.strongmanrun.be

Volleybalclub FH Nijlen : FH Nijlen wil zich ontwerpen tot één grote, sociale volleyalclub waarin iedereen zich kan tuisvoelen.

Omloop van Kluisbergen : Op 11 en 12 mei 2013 werd het Kluisbos opnieuw ingepalmd door 5633 enthousiaste wandelaars.

Vierdaagse van de IJzer: Deze mars lokte dit jaar 9905 wandelaars naar de Westhoek. http://www.vierdaagse.be

ABES : Atletiek Belgica Edegem Sport, lid van de Vlaamse Atletiek Liga is uitgegroeid tot een gevestigde vereniging in het Antwerpse waar zowel de recreant als de topsporter belangrijk is. Info op http://www.abes-edegem.be

Sport IT : Omdat sport ook belangrijk is voor kinderen steunen wij deze Lierse organisatie, zij bezorgt jaarlijks honderden kinderen sportkampen plezier. Voor meer info : http://www.sportit.be

Sven DecaessteckerTrots dat we jarenlang deze topzwemmer hebben gesponsord. Een echte kampioen die nooit opgeeft. Welverdiend kreeg hij in 2010 de titel Paralympiër van het jaar!

Kim Gevaert : Cronos heeft ‘de spurtkoniging’ jaren gesteund. Van Belgische Kampioen tot Wereldtop, een droom van vele. Wij danken haar voor de jarenlange aangename samenwerking. Door haar beleefden vele Cronos kinderen onvergetelijke sportdagen.